Vélemények erről: Keramin

 • Balázs
  Két kézzel ajánlom ezt a krémet. Gyorsan és nagyon jó áron elintéztem a gombát. Elégedett voltam a Keramin krém használatának hatékonyságával és mellékhatásainak hiányával. mindenkinek tanácsolom!
  Keramin
 • Jázmin
  Kiváló krém. Amikor először alkalmaztam a Keramin-et, a viszketés hirtelen megszűnt. Másnap reggel már nem volt vörös a lábam. Legfeljebb egy hónapig használtam, utána eltűntek a gombától származó fehér hólyagok, és puha volt a lábam, mint egy gyermeké.
  Keramin
 • Hanna
  Még látogatóba sem tudtam menni, vagy új cipőt venni, mert zavarban voltam a lábam miatt. Még otthon is szégyelltem magam a gyerekeim és a férjem előtt. Pontosan két napig használtam a Keramin krémet, és már nem volt szaga a lábamnak, nem éreztem viszketést és kellemetlen érzést a bőr hámlása miatt.
  Keramin
 • Viktória
  A Keramin működik! Fő előnye, hogy már az első alkalmazástól kezdve segít megszabadulni a viszketéstől, megszünteti a fájdalmat és az izzadást, és egy hónap múlva már nem fog emlékezni a problémájára.
  Keramin
 • Jázmin
  A Keramin krém nélkülözhetetlen eszközömmé vált a lábgomba elleni küzdelemben. Mindössze 2 hétig használtam, de már jelentős javulás volt észlelhető: a szag és a viszketés eltűnt, a körmök egészségesebbek lettek.
  Keramin
Felhasználói értékelés Keramin
4.4
7